MODELE BMW ELECTRICE.

Automobilele noastre electrice folosesc tehnologii şi materiale inovatoare pentru a maximiza eficienţa şi performanţa. Descoperă cuplul instant, autonomia optimă, BMW My Modes, Iconic Sounds, încărcarea facilă şi plăcerea unică de a conduce. În plus, partenerii BMW te aşteaptă cu o soluţie de finanţare sigură cu dobândă fixă de 2,99% pe an*. Vizitează cel mai apropiat partener BMW, configurează opţiunile preferate, află detaliile despre autonomie şi încărcare şi pentru ce modele poţi accesa ecotichetul în valoare de până la 57.000 lei**.

BENEFICIILE MODELELOR ELECTRICE BMW.

Automobilele noastre electrice oferă o soluţie practică şi durabilă de mobilitate pentru drumurile tale zilnice. Ecologic, convenabil, economic. Află despre beneficiile plăcerii de a conduce electric, care se potrivesc cu stilul tău de viaţă.

 
 

 Condus ecologic.

 

Deplasează-te fără emisii locale sau combustibili fosili. Modelul tău electric BMW îţi permite să călătoreşti aproape în tăcere şi să reduci nivelul de zgomot din oraş.

 
 

Staţia de încărcare de acasă.

 

Încarcă-ţi modelul tău BMW în mod convenabil acasă. Prin conectarea la priză peste noapte, economiseşti drumul până la benzinărie şi, de asemenea, timp.

 
 

Economic de întreţinut.

 

Automobilele electrice nu au nevoie de piesele predispuse la uzură, cum ar fi bujiile, filtrele de ulei şi o unitate de evacuare, ceea ce duce la costuri de întreţinere mai mici pe parcursul ciclului de viaţă.

TOTUL DESPRE ÎNCĂRCAREA AUTOMOBILULUI TĂU ELECTRIC.

TEHNOLOGIE MOTOR ELECTRIC.

 
 

 Acceleraţie rapidă.

 
 • Motor electric performant
 • Cuplu maxim instant
 • O singură treaptă de viteză
 
 

 Manevrare sigură datorită centrului de greutate coborât.

 
 • Motorul şi bateria sunt amplasate în partea de jos a automobilului
 • O mai bună ţinută de drum şi o senzaţie de condus mai sportivă
 
 

 Sunet personalizabil al automobilului.

 
 • BMW IconicSounds Electric compus special de Hans Zimmer
 • Sunetul urmează stilul tău de condus
 • My Modes ce includ sport, eficient si personalizat

CITEŞTE MAI MULT DESPRE AUTONOMIE AICI.

Autonomia unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Ca şi în cazul automobilelor cu sistem convenţional de combustie, stilul de condus afectează de asemenea autonomia unei maşini electrice. Ca o regulă generală: un stil de condus anticipativ, relaxat si constant îţi optimizează autonomia. Dacă, de exemplu, reduci viteza pe autostradă, poţi creşte în mod considerabil autonomia ca rezultat. În timpul recuperării – adică de fiecare dată când iei piciorul de pe pedala de acceleraţie – energia cinetică este transformată în energie electrică şi transferată în baterie. Astfel, câştigi kilometri suplimentari pentru autonomie.

Viteza mare (pe autostradă) reduce autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă atunci când afară sunt temperaturi scăzute, din cauza utilizării sistemului de încălzire, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea unor anvelope de dimensiuni mari reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale specifice de condus. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată –30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE CU MODELUL BMW ALES DE TINE.

Ai dori să experimentezi chiar tu cum se conduce şi se simte modelul tău electric ideal? Pur şi simplu programează online o întâlnire pentru un test drive atunci când îţi este convenabil. Partenerul tău BMW local te va contacta cu toate informaţiile de care ai nevoie.
Programează un test drive
 

VIZIUNEA NOASTRĂ PENTRU VIITOR.

 
Re:think, Re:duce, Re:use şi Re:cycle. BMW i Vision Circular a fost conceput respectând principiile economiei circulare. Astfel, acest automobil-concept complet electric şi compact, cu accent pe sustenabilitate şi lux, reprezintă o fereastră spre anul 2040.
 
Descoperă BMW i Vision Circular acum

BMW PE DRUMUL CĂTRE UN VIITOR SUSTENABIL.

SOLUŢII DE ÎNCĂRCARE BMW.

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: MODELE ELECTRICE BMW.

Un automobil integral electric (BEV – „Battery Electric Vehicle”, trad. „Automobil cu baterie electrică”) funcţionează exclusiv pe bază de electricitate. Astfel, nu are un motor cu combustie care alimentează automobilul. Electricitatea este depozitată într-o baterie. Capacitatea sa determină autonomia modelului electric sau, cu alte cuvinte, distanţa care poate fi parcursă cu o singură încărcare a bateriei.

Modele integral electrice sunt ideale pentru utilizatorii care îşi pot încărca automobilul la domiciliu sau la serviciu. În acelaşi timp, dezvoltarea infrastructurii publice de încărcare este o prioritate. Tot timpul apar staţii noi de încărcare în zonele urbane şi pe autostrăzi. Aceasta include, de asemenea, un număr mare de staţii de încărcare de mare putere pentru o încărcare ultra-rapidă în timpul călătoriei. În curând, călătoriile pe distanţe lungi vor deveni din ce în ce mai uşoare.

Un automobil electric oferă o senzaţie de conducere complet nouă şi plină de emoţii. Datorită cuplului disponibil la plecarea de pe loc, ai parte de o dinamică electrică fascinantă şi de acceleraţie spontană. În acelaşi timp, motorul electric aproape silenţios îţi oferă o experienţă de condus nouă şi relaxantă.

Atunci când conduci, un model electric îţi permite să călătoreşti fără emisii de noxe şi, prin urmare, are grijă de mediul înconjurător.

Printre multe alte avantaje oferite de BEV-uri se numără subvenţiile generoase şi stimulentele fiscale oferite de autorităţile naţionale.

Un factor extern semnificativ care influenţează performanţa şi capacitatea unei baterii este temperatura. Este posibil să fi observat acelaşi lucru cu bateria telefonului tău mobil. În special temperaturile foarte scăzute pot limita performanţa bateriei. La fel se întâmplă şi în cazul automobilului tău electric. Cu toate acestea, strategiile noastre de performanţă optimizată minimizează efectul pe care îl poate avea temperatura.

În plus, ştiai că şi capacitatea sistemului de stocare oferă informaţii despre autonomia pe care o ai la dispoziţie? Pe lângă temperatură, autonomia este influenţată de alţi factori care afectează consumul de energie, cum ar fi utilizarea sistemului de climatizare, sarcina actuală şi stilul de condus.

Dacă vreodată trebuie să reîncarci când eşti departe de casă, automobilul tău electric BMW va fi precondiţionat pentru punctul de încărcare CC[1] la destinaţie, ceea ce înseamnă că bateria de înaltă tensiune este adusă la temperatura optimă de funcţionare până când ajungi acolo. Acest lucru măreşte puterea maximă în timpul încărcării şi reduce timpul necesar.

[1] Relevant doar pentru automobilele electrice BMW.

Dacă nu intenţionezi să utilizezi automobilul pentru o perioadă mai lungă de timp, cum ar fi în timpul vacanţei, există diferite modalităţi de a afecta în mod pozitiv durata de viaţă a bateriei tale. Ori de câte ori este posibil, menţine o încărcare între 30 şi 50% şi parchează automobilul într-un loc răcoros sau la umbră în lunile de vară şi păstrează-l într-un garaj iarna. În plus, automobilul nu trebuie lăsat în priză la încărcat, atunci când este staţionat pentru o perioadă mai lungă de timp.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: LEASING ŞI FINANŢAREA AUTOMOBILELOR ELECTRICE.

Leasing:

 • Clientul nu este nevoit să se ocupe de recomercializarea automobilului electric după expirarea contractului de leasing.
 • Clientul poate comanda diferite servicii suplimentare, cum ar fi Service Inclusive.
 • Clientul este proprietarul automobilului electric.
 • Clientul poate finanţa automobilul electric pe o perioadă mai lungă în comparaţie cu leasingul.

La leasing, da. La finanţare, nu. Există totuşi opţiunea de a achiziţiona o asigurare prin partenerul de asigurare BMW.

În funcţie de ţară. Majoritatea ţărilor oferă acum subvenţii de stat pentru automobilele electrice. Pe lângă beneficiile oferite de stat, şi municipalităţile oferă adesea subvenţii suplimentare.

În funcţie de ţară. Da, unele state oferă beneficii fiscale, cum ar fi eliminarea impozitului pe automobil.

În funcţie de ţară. În majoritatea ţărilor, este posibilă încheierea contractelor de leasing sau finanţare fără avans.

 

 TOATE RĂSPUNSURILE LE GĂSEŞTI AICI.

 
 
Află mai multe

MODELE BMW ELECTRICE

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Group West Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

  OFERTA DE FINANŢARE

  *Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.09.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

  *Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

   

  **Ecotichetul este oferit prin Programul național de finanțare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, valabilă de la momentul aprobării bugetului.

  Consum de energie şi emisii de CO₂.

  .BMW i5 eDrive40:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 15,9 – 18,9
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 497 – 582
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW i7 xDrive60:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 18,4 – 19,6
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 625 – 591
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW iX xDrive50:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 19,5 – 21,2
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 633 – 590
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW iX xDrive40:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 19,4 – 21,3
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 404 – 435
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW iX M60:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 21,9 – 24,7
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 501 – 564
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW i4 M50:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 18,1 – 22,5
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 414 – 519
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW i4 eDrive40:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 16,1 – 19,1
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 491 – 589
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW i4 eDrive35:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 15,8 – 18,7
  Autonomie mixtă electrică în km[1][2]: 406 – 483
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW iX3:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 18,5 – 18,9
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 461 – 453
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  BMW iX1 xDrive30[3]:
  Consum mixt[2] de energie, în kWh/100 km: 16,9 – 18,1
  Autonomie mixtă electrică în km [1][2]: 439 – 417
  Emisii medii de CO₂, în g/km[2]: 0

   

  [1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

   

  [2] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

  Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.
  [3] Motor electric cu până la 272 CP (200 kW), în timpul creşterii temporare a performanţei <10 secunde până la 313 CP (230 kW).