BMW 520i sDrive : Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 5,8 – 6,4; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP) în g/km: 130 – 144

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW SERIA 5.

520i Sedan

SIGNATURE • M Sport • 7.5 s de la 0-100 km/h • 153 kW (208 CP)

Configurează

520d Sedan

ESSENCE • M Sport • 7.3 s de la 0-100 km/h • 145 kW (197 CP)

Configurează

520i Sedan

BALANCE • M Sport • 7.5 s de la 0-100 km/h • 153 kW (208 CP)

Configurează

DINAMICĂ DE CONDUS

EXPERIENŢA DE CONDUS ÎN NOUL BMW SERIA 5.

Confortabil, sportiv şi flexibil: Noul BMW Seria 5 este şi partenerul perfect în călătoriile lungi. Videoclipul nu prezintă valori efective.

DESIGN INTERIOR.

 

SUSTENABILITATE.

 

Modelul BMW Seria 5 îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW Seria 5, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW seria 5 oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

  Află mai multe

AMPRENTA AUTOMOBILULUI BMW

NE DORIM TRANSPARENŢĂ.

Amprenta automobilului BMW îţi oferă informaţii de-a lungul întregului ciclu de viaţă al unui BMW. Pe baza unor factori cheie determinanţi, oferă astfel o vedere generală asupra impactului climatic şi social al automobilului tău. Te ajută astfel să iei decizii în cunoştinţă de cauză.

Impactul climatic.

Pentru că analizăm lucrurile în detaliu – emisiile de-a lungul întregului ciclu de viaţă.

Mai multe informaţii

Eficienţă.

Pentru că mai puţin înseamnă mai mult – consum îmbunătăţit.

Mai multe informaţii

Economie circulară.

Pentru că este pur şi simplu mai bine să reciclezi – conservarea resurselor prin utilizarea de materiale reciclate.

Mai multe informaţii

Lanţul de aprovizionare.

Pentru că este important pentru noi – exigenţe sociale şi de mediu în lanţul de aprovizionare.

Mai multe informaţii

RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW SERIA 5.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW SERIA 5.

Da, poţi alege între trei opţiuni de piele sintetică vegană pentru interiorul noului BMW Seria 5. Toate sunt fabricate fără a se utiliza produse de origine animală. Un total de şase combinaţii de design şi culori disponibile pentru interiorul tău vegan.

BMW Seria 5 a intrat pe piaţă acum mai bine de 50 de ani, în vara anului 1972. A fost astfel succesorul „Clasei noi”. Din 1991, a existat şi o versiune Touring a BMW Seria 5.

Da, este. Începând cu 2024, vom oferi din nou versiunea Touring a BMW Seria 5. În această populară versiune break a sedanului nostru există o creştere semnificativă a volumului spaţiului pentru bagaje şi a opţiunilor de transport de încărcături. În acelaşi timp, bineînţeles, nivelul de confort şi spaţiul disponibil pentru toţi pasagerii rămâne neschimbat.

Termenul putere este, de cele mai multe ori, deschis interpretărilor. În mod normal, se referă la valorile CP (kW), cuplu (Nm) sau acceleraţie. Deoarece aceste valori variază în funcţie de diferitele modele ale noului BMW Seria 5, este dificil să facem o declaraţie generală. Pentru modelele pe combustie oferite în momentul de faţă, puterea variază între 120 kW şi 145 kW. În acelaşi timp, procesul de accelerare variază de la 7,5 la 7,3 secunde pentru a atinge o viteză de 100 km/h. Cuplul variază de la 310 la 400 Nm.

Da, este. Noul BMW Seria 5 Sedan va fi disponibil în două versiuni pur electrice şi încă o dată ca plug-in hybrid. Pe lângă BMW i5 M60 xDrive40, modelele acţionate pur electric vor include şi modelul deosebit de dinamic BMW i5 M60 xDrive. Modelele plug-in hybrid electrice sunt BMW 530e sDrive şi BMW 550e xDrive.