80.325 €
Preț (cu TVA)
peste 420 km*
Autonomie
Integral electric
Motorizare şi sistem de propulsie
PRIMUL BMW iX: ÎNCEPUTUL UNEI NOI ERE.

Cu tehnologia eficientă BMW eDrive şi propulsia pur electrică cu tracţiune integrală, BMW iX este modelul electric care oferă o autonomie excepţională şi o acceleraţie spectaculoasă la plecarea de pe loc. Sistemul inteligent de operare BMW 8 se actualizează singur în permanenţă şi poate fi operat complet intuitiv.

DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI BMW iX.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă factorii care influenţează autonomia.

Autonomia respectivă a unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Vitezele medii mari (pe autostradă) reduc autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă la temperaturi scăzute din cauza încălzirii, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea combinaţiilor mai mari de anvelope reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP (Worldwide harmonized Light-Duty Test Procedure).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale tipice de conducere. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

AUTONOMIE DE PESTE 600 KM*.

 

Cu o autonomie de peste 600 km*, BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: peste 400 km*) este automobilul electric perfect de zi cu zi, ideal atât pentru condus în oraş, cât şi pe distanţe lungi. De asemenea, se mândreşte cu reducerea rezistenţei aerodinamice datorită designului său extrem de eficient, construcţiei caroseriei cu o structură spaceframe din aluminiu şi soluţiei de pionierat Carbon Cage care contribuie la un consum redus de energie de mai puţin de 21 kW/h.

BMW iX CU 523 CP*.

 

Cu două motoare electrice puternice şi tracţiune integrală electrică BMW xDrive, performanţele electrice ale noului BMW iX sunt remarcabile: 523 CP* BMW iX xDrive50 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde (BMW iX xDrive40: 326 CP*; acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6,1 sec). Cuplul disponibil imediat şi acceleraţia continuă de la plecarea pe loc permit noului BMW iX să reacţioneze precis şi rapid la fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie şi să asigure o experienţă de conducere sigură.

DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

Graţie noului tău BMW iX şi BMW Charging, beneficiezi de numeroase oferte personalizare pentru încărcarea acasă, pe drum sau la birou. Cu această mașină electrică ai parte de o performanţă impresionantă în materie de încărcare, permiţându-ţi să ajungi la o autonomie de până la 150 km în doar 10 minute pentru BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: peste 95 km* în 10 minute). * Valorile se referă la o stare iniţială de încărcare de 10%.

BMW iX xDrive50

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

01:41 h – Sistemul BMW Wallbox (11kW) 1)2)

01:41 h – Flexible Fast Charger (11kW) la prize industriale 1)3)

08:31 h – cablu de încărcare standard sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la prize casnice 4)5)

 

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

00:06 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil BMW) 6)7)

00:21 h – Staţie de încărcare rapidă (50 kW) 8)9)

00:51 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil BMW) 10)11)

 

BMW iX xDrive40

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

01:41 h – Sistemul BMW Wallbox (11kW) 1)2)

01:41 h – Flexible Fast Charger (11kW) la prize industriale 1)3)

08:31 h – cablu de încărcare standard sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la prize casnice 4)5)

 

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

00:06 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil BMW) 6)7)

00:21 h – Staţie de încărcare rapidă (50 kW) 8)9)

00:51 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil BMW) 10)11)

 

BMW iDRIVE.

 

Noul BMW iDrive îţi permite să experimentezi o experienţă holistică complet nouă în habitaclul său. De asemenea, pentru prima dată, îţi permite să comunici cu automobilul tău BMW într-o manieră naturală. Pe lângă haptica interfeţei de utilizator iDrive, poţi controla sistemul de infotainment cu ajutorul asistentului său digital inteligent, care reacţionează la vocea şi gesturile tale şi îţi vor face călătoriile cu BMW iX cât mai plăcute cu putinţă.

 

TEHNOLOGII REVOLUȚIONARE BMW iX.

SISTEME DE ASISTENŢĂ LA CONDUS PREZENTE PE BMW iX.

 

Noul BMW iX este dotat standard cu o gamă largă de sisteme de asistenţă pentru şofer: Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. Printre funcţiile incluse în sistem se numără Asistenţa la direcţie şi de ghidare pe banda de circulaţie cu funcţii extinse, Asistenţa la direcţie în caz de urgenţă şi Asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu avertizare în caz de coliziune. Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să faci manevre complexe şi utilizează un număr mare de camere pentru a-ţi prezenta toate obiectele din jurul automobilului tău – şi în 3D.

DESCOPERĂ DESIGNUL INOVATOR AL NOULUI BMW iX.

 

Suprafeţele generos proporţionate şi liniile caroseriei conferă noii BMW iX forma sa unică monolitică. Fiecare detaliu se integrează perfect în limbajul de design modern şi oferă automobilului aspectul de a fi fost creat dintr-o singură matriţă. Designul aerodinamic al panourilor a fost decisiv pentru obţinerea coeficientului aerodinamic remarcabil de doar 0,25, alături de alte caracteristici speciale, cum ar fi forma geamurilor, care se îngustează spre spate, cunoscută sub denumirea de „Streamflow”. Pentru prima dată, mânerele încastrate şi portierele fără cadru sunt prezente pe un SAV BMW – scoţând în evidenţă spiritul său inovator.

CONCEPTUL SHY TECH BMW iX.

 

Conceptul Shy Tech se concentrează asupra pasagerilor şi permite tehnologiei moderne din BMW iX să rămână în fundal până când este necesară sau dorită în mod explicit. Această inteligenţă invizibilă poate fi experimentată în multe detalii din exterior şi interior – cum ar fi grila frontală, care funcţionează ca o suprafaţă inteligentă şi găzduieşte camera video, funcţiile radar, senzorii de ultimă generaţie şi elementele de încălzire. Printre alte exemple se numără boxele sistemului audio încorporate într-un mod discret şi designul minimalist al butoanelor din interior.

DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW iX.

Design frontal.

Partea frontală a noului BMW iX a fost reinterpretată într-un stil futurist. Grila frontală BMW aliniată pe verticală scoate în evidenţă aspectul progresist al SAV-ului, în combinaţie cu cele mai înguste faruri duble produse vreodată de BMW pentru automobilele de serie.

Imagine din partea laterală.

Contururile dreptunghiulare generoase din punct de vedere proporţional din jurul arcadelor concentrează atenţia pe roţi. Mânerele încastrate ale uşilor, portierele fără cadru şi forma cursivă a geamurilor, cunoscută sub denumirea de „Streamflow”, sunt integrate armonios în aspectul părţii din spate.

Design spate.

Suprafeţele mari, cele mai înguste stopuri create de Grupul BMW, şi hayonul integrat perfect creează un aspect modern. Difuzoarele mari optimizează coeficientul aerodinamic al automobilului şi, împreună cu şasiul plat, îmbunătăţesc autonomia.

CONFORT DEPLIN ÎN MIŞCARE.

 

Interiorul automobilului BMW iX este un loc unic pentru relaxare, cu o arhitectură inspirată din designul interior modern. Elementele sale – cum ar fi panoul de bord plat cu Afişajul curbat BMW generos şi scaunele „slim” – toate seamănă cu adevărate piese de mobilier prin alegerea culorilor şi a materialelor de înaltă calitate. Consola centrală plutitoare, de sine stătătoare, absenţa unui tunel central şi cel mai mare plafon panoramic instalat vreodată într-un BMW creează senzaţia impresionantă de spaţiu care te invită să mai stai.

DETALIILE DE DESIGN ALE NOULUI BMW iX.

Design interior minimalist.

Designul interior este modern şi redus la elementele esenţiale – un accent care se poate observa în afişaje şi comenzi. Ca element de control central, controlerul iDrive din sticlă de pe consola centrală este încadrat de un elegant panou de control realizat din lemn certificat FSC.

Scaune tip lounge în spate.

Datorită absenţei tunelului central, BMW iX asigură o atmosferă spaţioasă de tip lounge pentru pasagerii din spate. Printre opţiunile suplimentare pentru partea din spate se numără sistemul de încălzire a scaunelor şi difuzoarele 3D integrate în tetiere. Spătarul banchetei din spate poate fi rabatat în proporţie de 40: 20 : 40 pentru a extinde volumul portbagajului.

Plafon panoramic din sticlă.

Plafonul panoramic „Sky Lounge” pe toată lungimea creează o senzaţie generoasă de spaţiu şi o atmosferă relaxată de lounge în interiorul habitaclului. Poate fi umbrit electrocromatic pentru mai multă intimitate şi, deoarece nu este nevoie de un capitonaj pentru plafon, oferă pasagerilor şi mai mult spaţiu deasupra capului cu o senzaţie de modernism.

Afişaj curbat BMW.

Ecranul curbat BMW, instalat pentru prima dată într-un automobil de serie, serveşte ca afişaj central şi element de control pentru versiunea complet digitală a noului BMW iX. Info Display-ul de 12,3” fuzionează cu Control Display-ul de 14,9” pentru a crea o singură unitate de afişaj şi arată ca o ramă foto fără suport vizibil pe panoul de instrumente.

ACCESORII ORIGINALE BMW iX.

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraş BMW antiderapant, rezistent la apă special conceput pentru protejarea portbagajului de murdărie şi umezeală. În negru cu logoul BMW.

Cutie BMW pentru plafon, 520 litri, în combinaţie Negru/ Argintiu Titanium.

Cutie portbagaj blocabilă BMW Negru/Argintiu Titanium accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

SUSTENABILITATE HOLISTICĂ ÎN NOUL BMW iX.

 

În comparaţie cu un SAV cu motor cu combustie internă comparabil ca putere, BMW iX emite cu 45% mai puţine emisii de gaze cu efect de seră pe parcursul întregului ciclu de viaţă datorită unui concept complex de dezvoltare durabilă. Totul se datorează utilizării electricităţii exclusiv de la tipuri de energie regenerabilă în timpul producţiei, precum şi folosirii unor materiale naturale şi reciclate – cum ar fi covoraşele produse 100% din Econyl.

 

DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW iX.

Putere în kW:
385
Acceleraţie 0 – 100 km/h:
200
Autonomie electrică în km (WLTP):
607 – 587
Consum de energie kWh/100 km:
20,7 – 21,6
*Valori preliminare.
   

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.


Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Află mai multe

BMW SERVICE INCLUSIVE.

 

#whateverhappens: călătorii fără griji pentru automobile electrice*:* acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul, de 4 sau 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing.

Conţinutul acestui pachet de service:

 • Verificare automobil
 • Verificare microfiltru
 • Verificare lichid de frânare

 

SCHIMBAREA POATE FI UNEORI O PROVOCARE.

 

Descoperă tehnologia umanizată.

Descoperă euforia născută din inovaţie.

Descoperă primul BMW iX care aduce viitorul mai aproape.

 

PĂȘEȘTE ÎN VIITOR CU BMW iX.

Alege plăcerea condusului reinventată alături de primul BMW iX.

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

  Consum de energie şi emisii de CO₂.

  • *măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

   *** Clienţii din Germania, China, Japonia şi SUA vor putea activa eSIM personal de la finalul anului 2021 prin intermediul operatorilor de reţea participanţi.

   BMW iX xDrive40:
   Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 21,4–19,4
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
   Emisii medii de CO2, în g/km: 0

   BMW iX xDrive50:
   Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 20,0 – 21,6
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
   Emisii medii de CO2, în g/km: 0

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.