BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,4 - 7,2; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 146 - 164

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

NOUL BMW X2 - SUV-ul care oferă un echilibru perfect între lux, performanţă şi versatilitate. Descoperă designul său distinctiv, caracterizat prin linii puternice şi o prezenţă sportivă. Lasă-te impresionat de interiorul care oferă echipamente de înaltă calitate, tehnologie inovatoare şi confort ergonomic. Descoperă mai multe despre diferitele variante de modele cu motoare pe benzină sau diesel, opţiunile de echipare şi preţuri, şi personalizează modelul tău BMW X2 în funcţie de preferinţele personale.

DESIGN EXTERIOR

PERSONALITATE PUTERNICĂ.

 

 

TEHNOLOGIE LED INTELIGENTĂ.

 

 

Strălucire spectaculoasă şi distinctivă: LED-urile de ultimă generaţie din faruri, stopuri, luminile de zi şi luminile de poziţie ies în evidenţă atunci când automobilul este în staţionare şi în mers.

DESIGN INTERIOR

CONFORT LA SUPERLATIV.

 

 

SENTIMENT DE LIBERTATE.

 

 

Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

DINAMICĂ DE CONDUS

MAI MULTĂ BUCURIE DE A CONDUCE.

FĂRĂ CONVENŢII.

TEHNOLOGII

 DIVERTISMENT INOVATOR.

 

 

 JOCURI DIN MERS.

 

 

Fie că este vorba de un singur jucător sau de mai mulţi, jocurile AirConsole îţi transformă modelul tău BMW într-o consolă de jocuri. Depăşeşte scorul tău maxim sau provoacă-ţi pasagerii la joc pe durata pauzelor de aşteptare pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău este controllerul. Trebuie doar să scanezi codul QR pe display-ul central şi poţi începe să te joci.

 

 MAI BINE CONECTAT.

 

Experimentează pachetul BMW Digital Premium[2] cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

 • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
 • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
 • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

Află mai multe

ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW X2.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW X2.

BMW iX2 este modelul pur electric al BMW X2. Acesta combină beneficiile unui SUV confortabil cu avantajele unei deplasări pur electrice, pentru un condus aproape complet silenţios şi fără emisii. Nu există o versiune plug-in hybrid.

BMW X2 este disponibil cu tracţiune faţă şi tracţiune integrală.

Termenul putere este, de cele mai multe ori, deschis interpretărilor. În mod normal, se referă la valorile CP (kW), cuplu (Nm) sau acceleraţie. Deoarece aceste valori variază în funcţie de diferitele modele ale noului BMW Seria X2, este dificil să facem o declaraţie generală. Pentru modelele pe combustie oferite în momentul de faţă, puterea variază între 100 kW şi 125 kW[1]. În acelaşi timp, procesul de accelerare variază de la 9,9 la 8,3 secunde pentru a atinge o viteză de 100 km/h. Cuplul variază de la 270 la 360 Nm[1].

Pe lângă versiunea eficientă cu motor pe benzină, noul BMW X2 este disponibil şi în varianta pur electrică iX2 şi în varianta de înaltă performanţă stil M.

În general, noul BMW X2 este mai mare şi mai confortabil decât predecesorul său. Acest lucru se poate observa prin spaţiul mai generos pentru picioare şi cap din interior. Volumul portbagajului său este semnificativ mai mare decât cel al predecesorului său, fiind cuprins între 515 şi 560 de litri, în funcţie de tipul de propulsie. Noul BMW X2 are o lungime de 4,5 metri şi o înălţime de aproape 1,6 metri.

Automobilele BMW X2 sunt produse în uzina BMW Group din oraşul german Regensburg.

Solicită oferta.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Group West Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,4 - 7,2; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 146 - 164

   

  [1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

   

  [2] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.

  Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

   

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

  Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.