Roţi de iarnă BMW Originale
SIGURANŢA NU ESTE O OPŢIUNE.

ROŢI DE IARNĂ BMW ORIGINALE.

Datorită compoziţiei speciale, anvelopele de iarnă sunt mai sigure pe drum la temperaturi de sub 7°C. Sunt echipate cu un sistem de benzi logitudinale şi orizontale care se deschid în timpul rulării. Astfel se asigură tracţiune optimă şi stabilitate direcţională pe zăpadă şi noroi.

BMW Repair Inclusive
LINIŞTEA INTERIOARĂ ESTE INCLUSĂ.

BMW REPAIR INCLUSIVE.

Cu pachetul BRI ai dreptul să repari orice defecţiuni care apar după sfârşitul garanţiei standard, pentru o perioadă suplimentară de la unu la trei ani. Este disponibil în trei variante, pentru o perioadă suplimentară de la unu la trei ani sau până la 200.000 km parcurşi.

BMW Service Inclusive
CONCENTREAZĂ-TE PE CONDUS.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ai servicii de consultanţă, lucrări de service şi de întreţinere fără costuri suplimentare, timp de 5 ani sau 100.000 km. BMW Service Inclusive este disponibil la toţi partenerii BMW autorizaţi.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Group West Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.