BMW X5 depăşeşte toate aşteptările – ca Sports Activity Vehicle (SAV) şi model din familia BMW X.

DESIGN EXTERIOR.

În faţă, designul plat şi lat al grilei oferă un aspect impunător şi atletic. Grila radiatorului şi farurile creează unitate la nivel optic şi conferă o impresie de fluiditate a designului, în timp ce subliniază ecartamentul lat al automobilului. În acelaşi timp, distanţa mică dintre montantul A şi puntea faţă face ca privirea să curgă şi mai mult spre partea faţă. Iar astfel este evidenţiată şi tracţiunea integrală a automobilului.

DESIGN INTERIOR.

Caroseria BMW X5 are aspect impunător, iar interiorul este dominat de eleganţă remarcabilă. Liniile orizontale şi suprafeţele contrastante sporesc sentimentul de spaţiozitate. Materialele de calitate superioară şi suprafeţele interioare, combinate cu o gamă extinsă de tapiţerii şi culori, precum şi sistemul de iluminare ambientală, creează o stare de bine.

BMW xDRIVE.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Fie că este vorba de performanţă ridicată sau de consum mic de combustibil – la BMW, accentul este pus întotdeauna pe oferirea plăcerii de a conduce. BMW EfficientDynamics este strategia elaborată de BMW pentru a obţine consum de combustibil şi emisii de noxe mici, în timp ce se creşte dinamica şi plăcerea de a conduce.


SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Group West Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale:
  Maşina actuală:
  Metoda de contact preferată:

  E-mailPoștăTelefon/ servicii de mesagerieÎn mașină (dacă se aplică)

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.