5 modele BMW Seria 1 ajung în Satu Mare. Admiră-le, inside and outside, şi află totul despre latura lor 'tecky' şi spiritul spontan. Pozează-te cu ele şi participă la concursul pe care ţi l-am pregătit. Planifică un test drive. Sau alege unul pentru viitorul tău city break.

CÂŞTIGĂ UN VOUCHER DE VACANŢĂ.

THE 1
— 1 —

FĂ-ŢI UN SELFIE CU THE 1.

Vino să întâlnești caravana «YOU AND THE 1 ON CITY BREAK» între 26 martie - 28 martie 2020 și fă-ți poză cu un model BMW Seria 1.

THE 1
— 2 —

POSTEAZĂ PE INSTAGRAM.

Încarcă poza pe contul tău public de Instagram, menționează contul @bmwgwmsatumare și folosește hashtag-ul orașului #The1CityBreakSatuMare

THE 1
— 3 —

INTRI ÎN TRAGEREA LA SORŢI.

Dacă ai urmat pașii 1 & 2 în perioada concursului, participi automat la tombolă și poți câștiga un voucher de vacanță în valoare de 179 €.

ÎŢI PLAC MODELELE DIN CARAVANĂ?

UNUL POATE FI AL TĂU CU 129 €/ LUNĂ + TVA.

Știm că pui experiențele mai presus de lucrurile pe care poți să le deții. De aceea, credem că BMW Seria 1 este maşina care ţi se potriveşte: este la fel de spontan ca tine, disponibil cu o rată lunară accesibilă şi cu un program de finanţare flexibil – după 3 ani, poţi renunţa la finanţare sau poţi alege alt model.
Rată lunară prin BMW Select disponibilă doar pentru unul din cele 10 modele BMW Seria 1 din caravană, cu până la 4.000 kilometri rulaţi. Rata nu include asigurarea CASCO.

SOLICITĂ UN MODEL DIN CARAVANA «YOU AND THE 1 ON CITY BREAK».

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Group West Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

    Informații personale

    Maşina actuală