AVANTAJELE MODELELOR ELECTRICE BMW.

Configurează modelul preferat şi ai următoarele avantaje:

• Ecotichet BMW în valoare de 5.100 € cu TVA, asigurat independent de Programul Rabla Plus
• Automobile BMW electrice cu livrare imediată
• Autonomie potrivită atât in oraş, cât şi pentru călătorii în afara lui
• Timp redus de încărcare
• Motor electric puternic și eficient.

Ofertă supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil. Prețurile conțin TVA și sunt valabile în conditiile achiziţiei prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 si/ sau Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, derulate de AFM din Fondul pentru Mediu, în condițiile valabile pentru anul 2024, conțin ecotichetul de 5100 euro (TVA inclus). Valide de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice și juridice vor fi disponibile în PSIPAN aplicația AFM pentru Programele Rabla și Rabla Plus.

Solicită oferta.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Group West Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.