Suntem mereu la dispoziţia ta: datorită reţelei noastre globale, există întotdeauna un partener BMW aproape de tine. Îţi oferim siguranţă maximă şi garanţia calităţii unor servicii excelente de întreţinere, reparaţii şi sfaturi, în timp ce personalul nostru specializat va avea pentru tine cele mai bune recomandari pentru serviciile de finanţare care ţi se potrivesc.

BMW Value Service.

Descoperă ofertele la service pentru modelele BMW mai vechi de 5 ani.

Partenerul tău de călătorie merită doar ce este mai bun.

Ofertele de la BMW Value Service sunt disponibile pentru toate modelele BMW care au cel puţin cinci ani. Şi ca în cazul tuturor ofertelor noastre, beneficiezi de expertiza şi de calitatea BMW, la preţuri avantajoase.


BMW Value Service include:


- Pachet pentru schimbul uleiului de motor


- Pachete pentru schimbul plăcuţelor de frână şi / sau al discurilor de frână


- Pachete pentru schimbul filtrelor ( filtrul de aer / filtru combustibil/ filtru particule / microfiltru)


Pentru oferta personalizată te rugăm să contactezi consilierul tău de Service BMW.


Află mai multe

BMW SERVICE.

Calitate, eficienţă şi inovaţie - trei avantaje majore oferite de centrul de service BMW, atât în prezent, cât şi în viitor. Încă dinainte ca un nou model BMW să intre în faza de producţie, inginerii noştri dezvoltă pentru acesta servicii şi concepte inovatoare. Scopul nostru este de a oferi service de cea mai bună calitate pentru automobilul tău BMW, alături de o experienţă de condus fără compromis.

Serviciile noastre includ:

Verificarea şi întreţinerea automobilului / Reparaţii mecanice şi electrice


Tinichigerie şi vopsitorie / Piese noi BMW Originale


BMW Service Inclusive / Recepţie activă în service


Află mai multe

ACCESORII ORIGINALE BMW.

Lasă-te inspirat de colecţia vastă de Accesorii BMW Originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance. Toate Accesoriile BMW Originale au fost create special pentru modelul tău BMW, astfel încât acestea îţi vor oferi cel mai înalt grad de confort şi plăcere de a conduce.

Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 1, BMW Seria 2, BMW X1 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 3, BMW Seria 4, BMW X3, BMW X4 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 5, BMW X5, BMW X6 Descarcă Catalogul pentru BMW Seria 6, BMW Seria 7 Află mai multe

ROŢI DE IARNĂ BMW.

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât alegerea roților și pneurilor. Datorită roților de iarnă BMW, sunteți pregătit cum se cuvine pentru călătoriile în condiții de iarnă. Roțile și anvelopele atent testate oferă o siguranță optimă pe șoselele alunecoase și acoperite cu zăpadă și, în plus, conferă automobilului un aspect unic. Aflați cu un singur click ce roți de iarnă se potrivesc cel mai bine cu modelul dvs. BMW.

CÂT DE FRUMOASĂ POATE FI SIGURANŢA.
Configurează acum

BMW FINANCIAL SERVICES.

BMW Financial Services s-a angajat să-ţi ofere ţie, în calitate de client BMW, tipul de produse, profesionalism şi servicii eficiente necesare pentru o tranziţie plăcută şi de neuitat de la showroom la şosea. Pentru că atunci când finanțezi un automobil BMW trebuie să te bucuri de toată performanţa şi confortul acestuia, fără să pui presiune pe costurile lunare. Decide asupra perioadei de finanţare şi ai control asupra ratelor cu BMW Financial Services.

Află mai multe