Ofertă de finanțare.

O soluţie de finanţare sigură cu dobândă fixă te aduce mai aproape de modelul BMW  preferat. Echipate cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, modelele BMW X5 şi BMW X3 au un design unic sportiv şi sunt alegerea perfectă datorită motoarelor performante, sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive și a manevrabilităţii precise. BMW iX este un model revoluţionar, prin design şi tehnologii, cu o autonomie de peste 400 km şi un simbol al sustenabilităţii.

Beneficii

 • 01 Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani*

 • 02 Avans 20%

 • 03 Garanție extinsă pe 3 ani

 • 04 Servicii Connected Drive

 • 05 Sisteme inteligente de asistenţă

 

*Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 3,69% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

 

*Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

În plus, îți propunem și alte soluţii flexibile de finanţare pe care le poţi alege în funcţie de preferinţe, la dealerii BMW.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Grup West Premium S.R.L. şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Group West Motors S.R.L., Satu Mare, str. Aurel Vlaicu Nr. 119, office@bmw-groupwestmotors.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

  MY BMW APP

  Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.
     
  >Descoperă acum

  TEHNOLOGII REVOLUȚIONARE BMW IX.

  Prin inovaţii digitale, BMW iX oferă conectivitate ultra-modernă şi este primul automobil care beneficiază de 5G în echiparea standard.

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  BMW X5:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227

   

  Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate incepând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informatii despre procedurile de masurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.